Szolgáltatások

A temetés egy véget érő életnek a megemlékezését jelenti. Ahhoz, hogy az elhúnyt személyt szánalommal, tiszteletben és együttérzéssel kisérjük el az utolsó utján, a Besliu temetkezési szolgáltatás Brassóban a gyászoló család segitségére jönn és megszervezi a temetési szertartást.

A Besliu temetési szolgáltatások rendelkezésére nyújt teljes körü temetkezési szolgáltatásokat valamint egy temetkezési szolgáltatási csomagot kínál, ami tartalmazza az összes szükséges tennivalót egy temetési szertartás megszervezéséhez. Ilyen nehéz és szomorú pillanatokban a mi csapatunk ön mellett áll tisztelettel és diszkrecióval, valamint mindig figyelmes az ön kivánságaira.

A kiválasztott temetkezési szolgáltatási csomagtól függően a teljes temetkezési szolgáltatás az elhalálozás megállapításából, az elhúnyt személy mosdatásából, öltöztetéséből és balzsamozásából, a koporsó és temetési kegyeleti kellékek előkészítéséből,a koporsó kezeléséből, a koporsó szállításából, személyszállításból, megbeszélések a lelkészúrral és a ravatal előkészítéséből, koporsótartó kibéreléseből, temetési virágcsokrok megcsinálásából, a sirhely és sirkövek előkészítéséből, valamint a temetési kosár előkészitéséből áll.

Tanácsot adunk Romániaban szükséges iratok előkészítéséhez. Tehát a Besliu temetkezési szolgáltatás Brassóban kezeli az egész folyamattal, a halál pillanatától a temetésig. A mi szolgáltatásaink az ön rendelkezésére állnak non-stop, a teljes temetkezési szolglátatási csomag a legjobb minőségű. Ha a legmagasabb fokú szakmai felkészitségű, segítségű temetési szolgáltatásra van szüksége Brassóban, akkor keressen bennünket.

iconPhone
Suna acum!