LUXUS temetési csomag

7,990 lei
Csomag ára 7990 lei
Temetési segítség 6095 lei
A csomag árát a temetési segély nem fedezi teljes mértékben. Csak az árkülönbözet ​​kerül kifizetésre. 1895 lei

– Luxus koporsó teljesen felszerelve
– Kereszt írva

Temetkezési szolgáltatások:

– Az orvos megállapitja a halál okát
– Az elhunyt balzsamozása
– A holtest előkészitése
– A holtest koporsóba helyezése
– A koporsó kezelése
– A koporsó szállítása
– A koporsó kápolnába helyezese
– Koporsótartó(hordágy) bérelése 72 órára
– A temetési segítség megszerzéséhez szükséges dokumentáció elkészítése

Temetési kegyeleti kellékek:

– 24 zsebkendő
– 12 kis törülköző
– 2 nagy törülköző
– 1 kis coliva
– 2 kis kalács és 2 nagy kalács
– 30 jótékonysági csomagok

Leírás

Ez a csomag tartalmazza a koporsó temetés, amely része a luxus tartományban. A koporsó tömör kőrisfa és mahagóni készült négy sarkából, fényes felülettel és egy minta lépések mászni jelképezi a feljutás ég hibátlanul teljesített. A koporsó teljesen felszerelt luxus szaténlepedővel tartalmazó szivacs épült elegáns, fából készült fogantyúval minden alakú lépéseket mászni, csavarok és feszület, hogy ad egy kis eleganciát.

Fakereszt feliratos megfelelően választjuk a koporsót, és szerepe van a temetkezési szokásokat kapcsolatos álláspontját az elhunyt, melyen a kereszt az út és temető a végső elszámolás végén a sír.

Ez a csomag olyan szolgáltatásokat tartalmaz megállapítást a halál egy orvos, hogy balzsamozzák elhunyt, az elhunyt ápolás vagy a mosás és az öltözködés a kozmetikai elhunyt, forgalomba az elhunyt a koporsóban, koporsó kezelése és szállítása a koporsót, és azt benyújtja a kápolnába. A csomag magában foglalja a ravatal elérhető, amíg a temetés napján, halottszállítás temetkezési napján a templom a temetőben és súgó fájlt előkészítése a temetésre.

Ez a csomag tartalmazza a következő elemeket Burial: 24 zsebkendő megkötve fillér megosztani gyertyák elején a temetés, a két fürdőlepedők össze kell kapcsolni gyertyák magas és átadja világít korábban a temetés pap és a kántor, 12 kis törölköző teszik koporsó, kereszt, transzparensek, gyertyatartók, autó- és halotti pap.

Szintén ebben a csomag tartalmaz egy ketrec nagy ketrecben kis tekercsek szükséges enni a temetkezési szolgáltatás, és 50 csomag, amely egy japán és egy üveg ketrecben, és kanál, meg kell osztani a lélek elhunyt.

Ez a csomag tartalmazza a prémium teljes rend ruhát, cipőt és kalapot az elhunyt.

iconPhone
Suna acum!