Hasznos informaciók

Remeljük, hogy az informaciók a temetkezési szolgáltatások Útmutatójából Brassóból, a link-ek, támogatást és tanácsot adnak az embereknek akik elveszítettek egy szeretett személyt és tanácsot ad abban is, hogy milyen temetési jogi iratok szükségesek Romániába

Utmutató

A mi utmutatónk röviden bemutatja a teljes temetési folyamatot Romániaban, ha elveszített egy szeretett személyt, az elhúnyt anyakönyvi kivonatától és ez elhúnyt személy előkészitésétől egészen a szállításig és a temetés megszervezéséig.

Támogatás és tanácsadás

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy szeretett személy elveszítése egy nehéz időszak bárki számára és lehet szüksége van valakire, aki meghallgassa és tanácsot adjon. Ezen az oldalon hasznos link-et fog találni helyi önkéntes tanácsadási szolgáltatásról, valamint egész Romániából.

Jogi eljárások&Iratok

Tudjuk, hogy az iratok beszerzése egy szeretett személy elhalálozása esetén néha nehéz dolog tud lenni. A Besliu temetkezési szolgáltatás mindazok mellett van, akiknek szükségük van tanácsra ami a jogi temetkezési szabályokat Romániában és a temetkezési iratok Romániába illeti.

iconPhone
Suna acum!